Wysłany: 2007-08-30, 20:10 Najlepsze i najgorsze gry
Wymieńcie tutaj gry które według was, są najlepsze i najgorsze :)
Wg mnie najgorsze gry jakie kiedykolwiek powstały:
1. Wolfschanze 1944 (Ratunku!!)
2. ET (niechodzi o Enemy Territory)
3. Maluch Racer
4. Detektyw Rutkowski is back! (O nie!!)
5. Driv3r
Najlepsze wg mnie:
1. Fallout & Fallout 2 (KLIMAT!!!)
2. TES: III Morrowind
3. Fable: The Lost Chapters
4. C&C Red Alert
5. Red Orchestra
6. Warhammer 40k: Dawn of War + dodatki :)
7. F.E.A.R.
GTA SA jest dobre ale najlepszy jest Detektyw Rutkowski is back! (znany też jako Super Agent 008) :) a zresztą co ja Wam bede mowił :P sami popatrzcie: http://pl.youtube.com/watch?v=hFYZiZaQdhk
UPRZEDAM !! OGLĄDACIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ :) ta gra jest tak strzaszna ze musiałem to napisac :)
Była opisywana w ostatnim CD-A :]
Dla mnie fallout 1 i 2 to wybitne gry, tactics to nie to samo.
Ostatnio spodobał mi się jak S.T.A.L.K.E.R. i NFS:MW, pozatym lubię całą serię GTA
O słabych gierkach wole nie pamiętać :P
Wysłany: 2007-10-05, 19:38
No muszę przyznać, że Wii to akurat ciekawa konsolka ^^' Coś nowego wreszcie...
Tak po za tym, ofc wiekowy Baldur's Gate do którego wracam co najmniej raz na rok.
Prince of Persia, Devil May Cry (moja ulubiona gra), stary ale jary Dungeon Keeper, Legacy of Kain, Colin McRae: DiRT [*], Heroski tak myślę xd, jakieś FPSy gdzie można się wyżyć, KoTOR'y, można tego wymieniać
Najgorsza gra ? : Pierwsze miejsce zajmuje TIBIA ! XD A propo fajna była historia o 12-latku który zabił 10-latka za kase w Tibii xd
oO nie słyszałem o tym, jedynie obiło mi sie o uszy że jakiś szczeniak okładał matke krzesłem bo mu kompa wyłączyła xD. Moim zdaniem najlepsze gry to:Mafia,cała seria GTA, Heroes III(te nowsze wersje to nie to samo), Call of Duty(jak ktoś ma ochote zagrać w cod4 to pisać: 1654692), F.E.A.R, S.T.A.L.K.E.R, Sw:KOTOR,World of Warcraft, Warcraft III, Live for Speed,The Suffering, Paintkiller,Americans Army, Hidden and Dangerous,Splinter Cell, Gothic, Alien versus Predator, Battlefield. Najgorszych nie wymienie bo nie pamiętam żadnej:P
1. Prince of Persia (dla ścisłości 3 części, piaski czasu, dusza wojownika i dwa trony. Brawa za fabułę!!!)
2. Heroes III (reszta się nie popisała oprócz piątki)
3. C & C Tiberian sun (masz rację Havoc, :) też lubię te gry mimo że ciężko mi było opanować grę XD)
4. Half life obie części (również brawa za fabułę!!!)
5. Hitman II (ta część mi bardziej przypadła do gustu niż I ze względu na mniejszą mroczność miejsc akcji w której dzieje się gra, a w resztę nie grałem)
Teraz najgorsze:
1. Po prostu nie lubię gier on-line typu crims, ogame, tibia itp. Nie rozumiem co w tym takiego fajnego. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum