Tak, Masz neta w Netii?? Też sobie miałem założyć mógłbyś coś więcej napisać jako użytkownik?? :P Jak ci to chodzi, czesto są jakiś przerwy, masz zamulonego?
_________________ Jestem debilem, dlatego deneruje innych...
Tak, Masz neta w Netii?? Też sobie miałem założyć mógłbyś coś więcej napisać jako użytkownik?? :P Jak ci to chodzi, czesto są jakiś przerwy, masz zamulonego?
Zależy po co Ci netia - jeśli do grania w gry multiplayer to śmiało bierz, jeśli do p2p - odradzam
Praktycznie przerw nie ma (w ciągu 2 miesięcy 2 razy był zawieszki - pomógł reset połączenia) , ale z p2p transfery do dupy (na windowsie max 30 kb/s , na linuksie idzie full w nocy - w dzien 20-30 kb/s )
Net nie zamula , jeśli grasz w gry multiplejerowe będziesz miał ping ~20-30 (polskie serwery w counter-strike - w inne gry nie wiem ale też powinny być malutkie)
P.S.Trochę post zagmatwany ale może coś sie odczytasz
Ja mam radiówkę 512 (w rzeczywistości rzadko kiedy ciągnie 45kbps) a tak na normie w emulu jakieś 38, ale możliwe że niedługo zmienię łącze. Kiedyś ciągnęło po 180kbps w nocy, czasem nawet więcej ale potem wprowadzili ograniczenia. No i pojawiło się więcej innych nadajników i tym samym więcej zakłóceń. Płacę 55zeta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum