Witam. Od dnia dzisiejszego zaczynam nieco aktualizować forum. Czyli zamykać i przenosić do archiwum (którego jeszcze nie ma) stare wątki, niektóre kategorie wyrzuciłem (puste), niektóre dodałem. Wszelkie sugestie i pomysły proszę podawać tu.
EDIT:
Rzeczy, które udało mi się już do tej pory zrobić (między innymi):
- Utworzenie śmietnika/archiwum forum, gdzie będą trafiać stare, lub niezgodne z regulaminem wątki/posty (część już tam trafiło).
- Scalenie działów HydePark z Luźne pogawędki.
- Poprawienie literówek w nazwach działów, jak i tematów
- Wyrzucenie działu Moda i Absolwenci (te działy jak mniemam były by pewnie jeszcze długo puste, a takie rzeczy można załatwiać w HydeParku).
- Wyrzucenie atrybutu Ważne ogłoszenie dla starych wątków, aby nie były widoczne we wszystkich działach.
- Zwiększenie nieco rozmiarów ShotBoxa.
- [Poprawka]Od teraz posty pisać mogą tylko zarejestrowani (kiedyś mogli też goście, przez co robił się bałagan).
- Dodano banner (Przezroczysty - *.png), zmieniono tytuł forum.
Jeśli macie jeszcze inne pomysły co do forum, zgłaszajcie je w tym temacie! Rozpatrzę każdą propozycję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum