Wysłany: 2008-07-07, 10:42 Spotkanie dla klasy Ii (informatyczna) przyjętej w tym roku
Hej proponuje tegorocznym (w tym ja ) uczniom Technikum (...) nr 24 na jakies krociotkie spotkanie , moze na male co nie co ,tak zeby sie poznac. Chcialbym aby wszyscy sie wypowiedzieli czy to dobry pomysl, najlepiej zorganizowac to oczywiscie w wakacje.
Ja również jestem za. Może zaproponujcie termin a potem jak komuś nie pasuje to sie przesunie date. Ja sie dostosuje chyba że będzie w sierpniu to nie wiem
To moze ustalimy najpierw takie rzeczy :
1.Weekend czy w tygodniu
2.Do południa czy popołudniu
3.Lipiec czy spierpien
A potem wymyslimy konkretny dzien
Nie , nie nie , spotkanie musi sie jakos odbyc przeciez mamy jeszcze troszke czasu to szybko ustalimy date a jak nie to ja zaraz jakas podam i zobaczymy czy kazdemu spasuje a moglibyscie mi podac swoje nr gadu no wiecie nowa klasa to trzeba jakos pogadac :p poznac sie
A wiec moje gg to 10118062 ale przedstawiajcie sie jakos jak napiszecie , a zreszta jak tak malo osob czyta forum to czy warto sie spotkac moim zdaniem TAK , ale jak uwazacie a propo jeszcze daty 16 VII mi nie pasuje za bardzo ale moze byc w tym tygodniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum