Wiek: 32 Dołączył: 17 Sie 2007 Posty: 88 Skąd: z Brzozówki
Wysłany: 2008-04-08, 22:56 Czyszczenie forum z martwych userow.
Ponieważ pojawiło się bardzo dużo bootów i ciężko było przesortować, czyli oddzielić ziarno od zanieczyszczeń usunąłem martwych userów poprzez automat. Jeżeli ktoś stracił konto to z góry przepraszam. Automat usunął userów którzy nie mieli żadnych postów z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 7 dni.
Admini. Proszę nie zmieniać uprawnień userów, adminów i moderatorów bez mojej zgody. W przeciwnym razie degradacja.
Generał na tym forum może być tylko jeden, a kysz...
Autor
Wiadomość
Wietnam [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-09, 06:21
Tak jest :D
A miałem w tej sprawie iść dzisiaj do Pana ale widzę że Pan wyprzedził mój plam...
Nieźle 4 adminów xD
Nie martw się Su. :). I tak masz tu więcej do gadania od Przepraszam was, że jestem kretynem, taki się urodziłem, :) przynajmniej patrząc moim okiem. :).
Wysłany: 2008-04-10, 08:52
Sl@yer napisał/a:
Nie martw się Su. :). I tak masz tu więcej do gadania od Przepraszam was, że jestem kretynem, taki się urodziłem, :) przynajmniej patrząc moim okiem. :).
A ty już przestań *** *** *** *** na lekcjach Ci nie wystarczy ? o.O
Wysłany: 2008-04-10, 09:06
Kazi napisał/a:
Sl@yer napisał/a:
A ty już przestań *** *** *** *** na lekcjach Ci nie wystarczy ? o.O
Wysłany: 2008-04-10, 15:21
Susi napisał/a:
Miło mi... I w tym momencie zaczęłam zastanawiać sie czy warto iść do tej szkoły...
Warto Suzi. To tylko nieszkodliwe przepychanki adminów. No i brak takiej jak ty kobiety w klasie która by złagodziła obyczaje. Przyszła wiosna i jelenie się na rykowisku zbierają
Wysłany: 2008-04-10, 16:30
Moze by tak kobieta admin? To moze być niezła myśl....
Panowie juź po problemie. Zgodnie z waszą i moją decyzją właśnie przestaliście być adminami. Nikt już z Was nie jest adminem, zostawiłem dwóch moderatorów i to na próbę. A teraz poszukam kogoś w młodszych klasach. Pewnie znajdzie się ktoś dojrzalszy i mniej obrażalski.
Wysłany: 2008-04-11, 09:54
Nie zapominajcie o mnie xd Od poczatku uwazalem ze powinien byc tylko jeden admin <czyt. pan> i sami moderatorzy jak cos :d A kobieca reka na forum tez by sie przydała ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum