Wiek: 32 Dołączył: 17 Sie 2007 Posty: 88 Skąd: z Brzozówki
Wysłany: 2007-08-19, 17:13 Nowy Rok szkolny! Hurraaaa
Witam!
Tematem chyba najbardziej aktualnym jest zbliżający się "długo wyczekiwany" początek nowego roku. Co robiliście we wakacje i z jakimi nastrojami wracacie do szkoły.
p.
Ostatnio zmieniony przez bulit000 2010-03-04, 00:17, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 32 Dołączył: 17 Sie 2007 Posty: 88 Skąd: z Brzozówki
Wysłany: 2007-08-21, 19:19
Jak zdążę to w czwartek napiszę info kiedy rozpoczęcie roku szkolnego. Co do książek, to dajcie sobie na wstrzymanie na razie. Nauczyciele podadzą Wam literaturę na początku roku. Związane to jest z pojawianiem się co roku nowych książek, które często są lepsze od tych, które były dostępne wcześniej. Ale miło, że pojawiają się już takie pytania. Narazie odpoczywajcie i cieszcie się wakacjami. Dwa tygodnie to tyle co ferie zimowe, a więc jeszcze luz
aaa tam książki ... ja i tak praktycznie ich nie nosze ^^
Z doświadczenia wiem że jedyną książkę co się nosi do szkoły to książka do biolcy
i chyba sam o tym dobrze wiesz dlaczego . Sori za powturkę i proszę o usunięcie poprzedniego posta .
Wysłany: 2007-08-23, 13:37
Podobno rozpoczęcie jest dla klas 1 i 2 o 9:00 ( nieoficjalne info )
Autor
Wiadomość
Gluter [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-23, 14:27
Ah za niedługo do szkoły:p wsumie to się już stęskniłem :P Wakacje jakoś zleciały ale jeszcze trwają :p A ty Majkel co 24/7 na forum siedzisz :p?(trzeba zacząć jakąś klasową kłótnię jak zawsze :p:P)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum