Przepraszam was, że jestem kretynem, taki się urodziłem napisał/a:
Kolego nabijasz posty i obrażasz innych użytkowników Neostrady !
Daj dobry przykład użyszkodnikowm neostrady i powieś się w imię protestu przeciw temu obrazkowi
Autor
Wiadomość
Steve [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-01, 23:01
Tak napisał/a:
Przepraszam was, że jestem kretynem, taki się urodziłem napisał/a:
Kolego nabijasz posty i obrażasz innych użytkowników Neostrady !
Daj dobry przykład użyszkodnikowm neostrady i powieś się w imię protestu przeciw temu obrazkowi
Łącze adsl jakim jest neostrada, dostarczane do naszych domów nie jest wartne życia Przepraszam was, że jestem kretynem, taki się urodziłem!! Wystarczy że ten syf trwawale uszkodził psychike wielu polaków.
Autor
Wiadomość
Wietnam [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-02, 07:56
Ale mi chodziło o obrazek jaki ten pan dał :/ ale łączenie ma niekiedy nie miłe Neostrada.
Tak ty jesteś z pierwszej klasy i ?
ja mam tam internet radiowy 1024lb/s i płacę 30 zł ...wprawdzie nie raz wkurzające jest to że rozłącza co chwile ale to rzadkość na szczęście ogólnie nie narzekam
A mi zmodyfikowali łącze i w końcu ciągnie tyle ile powinno czyli ponad 60kbps na lajcie. Pojawił się tylko jeden problem - zapomniałem powiedzieć adminowi żeby mi otworzył porty, bo teraz zamiast AP mam router :D. Pozatym mam taką śmieszną antene kierunkową co nie wygląda jak kierunkowa ale jak panelowa . W sumie to przerzuciłem się z eMula Xtreme na torrenty jak coś potrzebuje i nie narzekam :).
A ja mam ale lipę. :P. Kurna podłącza się coraz więcej ludu do naszej osiedlówki i coraz słabiej ciągnie. Poza tym wcześniej to filmiki na youtube mi się na bieżąco buforowały i można było spokojnie oglądać, a teraz jak się podpięli nowi to kurna zamula. Czasem to mnie szlag trafia. :P. A jeśli chodzi o rapidshare to ma się rozumieć jeden adres IP na wszystkich i albo trzeba czekać i na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" włączać ściąganie, albo czekać do nocki. :D
Wysłany: 2008-10-22, 19:27
Sl@yer napisał/a:
A ja mam ale lipę. :P. Kurna podłącza się coraz więcej ludu do naszej osiedlówki i coraz słabiej ciągnie. Poza tym wcześniej to filmiki na youtube mi się na bieżąco buforowały i można było spokojnie oglądać, a teraz jak się podpięli nowi to kurna zamula. Czasem to mnie szlag trafia. :P. A jeśli chodzi o rapidshare to ma się rozumieć jeden adres IP na wszystkich i albo trzeba czekać i na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" włączać ściąganie, albo czekać do nocki. :D
Że tak wpadnę znienacka :P Sieci osiedlowe to już niestety przeszłość tzn. na wielką skale. Kiedyś osiedlówy były net marzenie teraz niestety chello i neo biją się o klientów, więc można dostać neta dobrego za przystępną cenę. Sam mam chello 10mb\s od sierpnia, net idealny tylko szkoda że ja pragnę więcej xD Tak to już jest...
Tak Tak "Kocie" i "Kwiaty We Włosach" przechwalam się... Ale cóż xd
Mając takie łącze doceniasz każdy kilobajt na sekundę, szczególnie gdy starsi i siostra też zaczną używać neta.
Kiedyś zatęsknisz za takimi czasami :P
No i kiedyś stracisz tego premiuma :D
PS: wynik jakiś zawyżony wyszedł, normalnie nie przekracza 500kbps
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum